Информационна система за

Застрахователен брокер

 

Обновяване на ISI Broker

За да използвате винаги последната версия на ISI Broker застрахователен софтуер е необходимо да имате договор за софтуерна поддръжка. По този начин получавате достъп до всички нови функционалности. Те включват нови модули и подобрения, представляващи промени върху схемата на базата данни и потребителския интерфейс. Справки, експорти и разпечатки не се считат за нови функционалности.

Методология за обновяване

Стъпка 1: Проверете коя версия на продукта използвате. Тази информация е достъпна на началната страница след вход в системата. Ако компютърът, от който се свързвате има Интернет достъп се осъществява автоматична проверка. При наличието на нова версия на началната страница се визуализира бутон за обновяване на продукта.

Стъпка 2: Натиснете бутона за обновяване. Ако потребителя с който сте влезли в системата не е администратор, актуализацията не може да бъде приложена. В случай, че потребителят ви е администратор - системата автоматино прилага актуализацията.

Стъпка 3: След успешно прилагане на актуализацията, ще бъдете пренасочени отново на начален екран. Ако версията на продукта ви е все още по ниска от текущата версия на ISI Broker повторете описаният процес.

В случай, че изпитвате затруднения по прилагането на актуализацията, не се колебайте да се свържете с нас!

 

Copyright © 2006-2021 ALTUS Ltd.

Всички права запазени.